Videokirjasto
Päivitetty yli viikko sitten

Videokirjastossa voit lisätä uusia videoita, poistaa vanhoja videoita, muokata olemassa olevien videoiden otsikointeja sekä luokitteluja. Videoiden luokittelu on loistava tapa jakaa videot ryhmittäin, jotta löydät helposti kaikki samaan ryhmään kuuluvat videot.

Löydät oman videokirjastosi klikkaamalla 'Tiliasetukset' ja valitsemalla sieltä 'Videokirjasto'.

Voit lisätä videosi videokirjastoon painamalla nauhoitusikkunan vasemmassa yläkulmassa sijaitsevaa sydän-kuvaketta.

Kun olet lisännyt videon videokirjastoon, voit käyttää samoja videoita uusissa videohaastatteluissa.

Aikaisemmin haastatteluun nauhoitettu video löytyy painamalla haastattelun valikosta ensin 'Muokkaa'- ja tämän jälkeen 'Muokkaa haastattelua'-nappia. Klikkaa sydän- ikonia.

Voit lisätä videon joko henkilökohtaiseen videokirjastoon tai organisaation videokirjastoon (tämä vaatii oikeudet muokata organisaation tietoja).