Hakijoiden kutsuminen
M
Tekijä: Milla
Päivitetty yli viikko sitten

Kun videohaastattelun kysymykset ovat valmiit, voit kutsua hakijat vastaamaan haastatteluun sekä kollegasi arvioimaan heitä.

Klikkaa 'Kutsu hakijoita' -nappia. Sinulle avautuu kutsupohja, joka sisältää kaiken tarpeellisen tiedon hakijalle videohaastatteluun osallistumisesta. Voit myös tehdä halutessasi muutoksia kutsuviestiin suoraan viestikentässä. Suosittelemme kuitenkin, että pidät kutsuviestissä ohjeet videohaastatteluun vastaamiseen.

Syötä hakijan sähköpostiosoite annettuun kenttään ja klikkaa enteriä. Voit myös kopioida ja liittää useamman hakijan sähköpostiosoitteen kerralla esimerkiksi suoraan Excel- tiedostosta. Kutsutut hakijat vastaanottavat henkilökohtaisen kutsun videohaastatteluun sähköpostitse, eivätkä näe muiden kutsuttujen sähköpostiosoitteita.

Kutsuviestipohjan tallentaminen

Mikäli teet muutoksia kutsuviestiin ja tahdot tallentaa muutokset, tallenna uusi versio viestipohjaksi klikkaamalla 'Tallenna viestipohjaksi'-nappia. Tämä nappi tulee näkyviin sen jälkeen, kun olet tehnyt muutoksia kutsuviestiin. Tallennetut viestipohjat ovat haastattelukohtaisia ja nämä muutokset eivät vaikuta uusien haastatteluiden kutsuviestiin.

Kutsun lähettäminen tekstiviestitse

Mikäli organisaatiollasi on tekstiviestitoiminto kytkettynä päälle, voit lähettää kutsun myös tekstiviestitse. Toimintoa käyttääksesi, täytä hakijoiden puhelinnumerot työkaluun ja muuta kutsuviestiä tarpeen mukaan. Voit myös lähettää kutsun tekstiviestitse myöhemmässä vaiheessa, mikäli et halua lähettää tekstiviestikutsuja samaan aikaan kuin sähköpostikutsut.



Kutsu itsesi haastatteluun varmistaaksesi, että kaikki toimii kuten pitää

Voit varmistaa haastattelun toimivuuden kutsumalla ensimmäisenä itsesi ja mahdollisesti myös kollegasi haastatteluun. Näin ollen saat kutsun sähköpostitse haastatteluun, pääset vastaamaan kysymyksiin ja varmistat, että kaikki toimii ennen kuin kutsut varsinaiset hakijat. Mikäli haluat testaamisen jälkeen tehdä vielä muutoksia haastatteluun, poista profiilisi haastattelusta (sekä mahdolliset kollegat) ja tee tarvittavat muutokset. Kun kutsut on lähetetty hakijoille, voit nojata taaksepäin ja odottaa videovastausten saapumista.

Kutsujen lähettämisen jälkeen näet hakijan sähköpostin alapuolella onko kyseinen hakija vieraillut haastattelusivulla. Kun hakija on vastannut haastatteluun, hänen kuvansa ilmestyy nimen ja sähköpostiosoitteen viereen.

Ilmoitukset uusista vastauksista

Kaikki haastattelijat saavat sähköpostitse ilmoituksen uusista vastauksista haastattelussa. Ilmoitus uusista vastauksista haastattelussa lähetetään kerran kirjautumisten välissä. Toisin sanoen, saat uuden ilmoituksen samasta haastattelusta vasta sen jälkeen kun olet kirjautunut sisään ensimmäisen ilmoituksen jälkeen.

Vastasiko tämä kysymykseesi?