Käyttäjien hallinta
Päivitetty yli viikko sitten

Käyttäjien hallinta löytyy kohdasta "Tiliasetukset" ja "Käyttäjien hallinta".

Täällä voit admin-käyttäjänä lisätä ja poistaa käyttäjiä, sekä hallinnoida heidän oikeuksia Recrightissa. Voit määrittää esimerkiksi, ketkä organisaation käyttäjistä voivat luoda uuden työpaikkailmoituksen.

Uuden käyttäjän lisääminen

Pääset lisäämään uuden käyttäjän klikkaamalla kohdasta 'Lisää uusia käyttäjiä'. Lisää vain sähköpostiosoite, määritä haluamasi oikeudet ja tämän jälkeen henkilö saa sähköpostitse ohjeet rekisteröitymiseen.

Käyttäjätunnuksen sulkeminen

Voit sulkea käyttäjätunnuksen klikkaamalla 'Sulje tunnus'. Tämän jälkeen käyttäjä ei pääse enää kirjautumaan Recrightiin.

Käyttäjätunnuksen aktivoiminen uudelleen

Voit tarkastella suljettuja käyttäjätunnuksia kohdasta 'Näytä suljetut käyttäjät'. Jos haluat aktivoida käyttäjätunnuksen uudelleen, klikkaa 'Aktivoi tunnus'.

Piilotetut positiot

Tarvittaessa, voit piilottaa työpaikan yksittäisiltä käyttäjiltä klikkaamalla kohdasta 'Piilotetut positiot' Toiminnot- kohdassa. Klikkaa vain 'Piilota' ja tämän jälkeen käyttäjä ei pääse enää kyseisen videohaastattelun/työpaikan tietoihin.

Organisaation oletusoikeuksien muokkaus

Organisaation oletusoikeudet on muokattavissa kohdasta 'Muokkaa yrityksen oletusoikeuksia'. Oletusoikeudet määrittävät samaan organisaation kuuluvan uuden käyttäjän käyttöoikeudet rekisteröitymisen yhteydessä.

Käyttäjien oikeuksien muokkaus

Voit muokata yksittäisen käyttäjän oikeuksia klikkaamalla 'Muokkaa käyttäjien oikeuksia'. Tämän jälkeen voit valita, mitkä oikeudet haluat kyseiselle käyttäjälle antaa/poistaa.

​Recrightissa on mahdollista antaa seuraavat olevat oikeudet:

Näe kaikki positiot
- Tämän oikeuden myötä käyttäjä näkee kaikki organisaation luomat haastattelut ja työpaikat

Työpaikkojen luonti
- oikeus luoda työpaikka Recrightin kevyttä rekrytointijärjestelmää käyttäen

Haastatteluiden luonti
-oikeus luoda Recright-videohaastattelu

Yritysprofiilin muokkaus
- mahdollisuus muokata organisaation asetuksia (nimi, logo, yläbanneri, brändäysasetukset, yrityksen rekrytointivaiheet sekä oletuskompetenssit)

Laskutus
- mahdollisuus nähdä yrityksen voimassa olevaa sopimusta koskevat tiedot, kuten sopimuksen alkamispäivä, sopimuksen taso, sopimuksen hinta, laskutussykli sekä seuraavan laskun päivä

Raportointi
- mahdollisuus nähdä Recrightin käyttömäärät tietyllä aikavälillä. Raportoinnista käy ilmi mm. haastattelun luoja, haastattelun luontipäivä, haastattelun nimi, kutsuttujen hakijoiden, haastattelussa vierailleiden ja vastanneiden hakijoiden määrät. Myös vastausprosentti on nähtävillä.

Käyttäjien hallinta
- mahdollisuus lisätä uusia Recright-käyttäjiä
- mahdollisuus sulkea Recright-tunnuksia
- mahdollisuus muokata yrityksen oletusoikeuksia
- mahdollisuus muokata olemassa olevien käyttäjien oikeuksiaOletusoikeudet:
- oikeudet, jotka uusi Recright-käyttäjä saa

Käyttäjän sähköpostiosoite vaihtuu

Mikäli käyttäjällä vaihtuu sähköpostiosoite ja käyttäjätunnus tulisi päivittää, suosittelemme luomaan uuden tunnuksen käyttäjälle uudella sähköpostiosoitteella.
Huomaathan, että edellisellä tunnuksella olevat haastattelut eivät siirry automaattisesti uudelle tunnukselle.
Kun uusi tunnus on luotu, voit lisätä uuden käyttäjätunnuksesi olemassa olevien haastatteluiden rekrytointitiimiin vanhan profiilin kautta.