Kaikki kokoelmat
Rekrytoijat
Videohaastattelut
Laadukkaan videokysymyksen nauhoitus
Laadukkaan videokysymyksen nauhoitus
M
Tekijä: Milla
Päivitetty yli viikko sitten

Aloita uuden videokysymyksen luominen painamalla 'Nauhoita uusi kysymys'-nappia. Tässä vaiheessa kamerasi aukeaa esikatselutilaan. Seuraavaksi on hyvä tarkistaa muutama perusasia; olet hyvin valaistussa tilassa ja selkeästi nähtävissä videolla, tarkista myös että takanasi ei ole kirkasta valoa. Aseta kamera silmiesi korkeudelle ja katso suoraan kameraan.

Pieni määrä taustaääniä ei haittaa, kunhan äänesi on selkeästi kuuluvissa. Aloita nauhoitus painamalla punaista 'Aloita nauhoitus'-nappia. Kun nauhoitus alkaa, puhu selkeästi ja kuuluvasti, paina lopuksi 'Pysäytä'-nappia.

Paina "Toista"-nappia nähdäksesi juuri kuvaamasi video. Varmista tässä vaiheessa että äänesi kuuluu selkeästi. Tarpeen vaatiessa puhu lujemmalla äänellä, säädä ääniasetuksia tai mene tilaan missä on parempi akustiikka. Huomioi että voit nauhoittaa videon niin monta kertaa kuin haluat. Muista nimetä videot ja poistaa vastausmahdollisuus "Tervetuloa"- ja "Kiitos"-videoista.

Kun videokysymykset ovat valmiita, voit halutessasi lisätä videot kirjastoon painamalla "sydän"-kuvaketta vasemmassa yläkulmassa.

Vastasiko tämä kysymykseesi?