Admin-käyttäjät
Raportit ja Tilastointi

Raportointi

Päivitetty yli viikko sitten

Tilastointityökalun avulla seuraat yrityksesi aktiivisia haastatteluita valitsemallasi aikavälillä. Näet avoimet työpaikkailmoitukset, videohaastattelut, aktiiviset käyttäjät, työhaastattelut sekä videohaastatteluvastaukset.

Löydät tilastointityökalun klikkaamalla nimesi vieressä olevaa rataksen kuvaa ja seuraavaksi valitsemalla "Tiliasetukset".

Valitse "Tilastot" ja määritä sen jälkeen näytettävä aikaväli.

Tämän jälkeen pystyt tarkastelemaan tilastoja annetulla aikavälillä.

Voit myös tarkastella tietoja klikkaamalla "Tarkemmat tiedot"- kohtaa, josta saat ladattua luvut Exceliin.