Salasanan vaihtaminen
Päivitetty yli viikko sitten

Voit vaihtaa salasanasi Recrightissa avaamalla ensin 'Tiliasetukset' ja 'Oma tilini'.
Valitse 'Aseta uusi salasana' ja toimi sivustolla annettujen ohjeiden mukaisesti.

Mikäli salasana on päässyt kokonaan unohtumaan, etkä pääse kirjautumaan sisään, voit tilata uuden klikkaamalla sisäänkirjautumissivustolla kohtaa "Unohditko salasanasi". Pääset tilaamaan uuden salasanan tästä.

Jos salasanalinkki ei tule sähköpostiisi, olethan yhteydessä support(at)recright.com