Rekrytoijat
Asetukset ja tilinhallinta
Rekisteröityminen ja sisäänkirjautuminen

Miten saat tunnukset kollegalle

Päivitetty yli viikko sitten

Hienoa, että olet luomassa itsellesi käyttäjätunnusta Recrightiin! Alla kuvattuna kolme eri tapaa, jolla voit saada itsellesi käyttäjätunnuksen.

Huom. Mikäli olet saanut kutsun videohaastatteluun, sinun ei tarvitse rekisteröityä Recright- käyttäjäksi. Rekisteröityminen on tarkoitettu ainoastaan rekrytoijille/rekrytoiville esihenkilöille.

Vaihtoehto 1: Uuden käyttäjätunnuksen luonti Recrightin kotisivun kautta

Otathan huomioon, että tämä vaihtoehto toimii vain jos olet organisaatiosi ensimmäinen Recright-käyttäjä. Mikäli tämä rekisteröitymistapa ei sinun kohdallasi toimi, ole yhteydessä organisaatiosi pääkäyttäjään, pyydä kutsua olemassa olevaan rekrytointitiimiin tai ole yhteydessä Recrightin asiakaspalveluun osoitteessa support@recright.com.

1. Klikkaa oikeassa yläkulmassa sijaitsevaa 'Kirjaudu'/"Log in"-nappia.

2. Klikkaa 'Rekisteröidy'-nappia, joka löytyy 'Kirjaudu palveluun'-napin alapuolelta.

3. Lisää työsähköpostiosoite annettuun kenttään ja paina 'Rekisteröidy käyttäjäksi'-nappia.

4. Painettuasi 'Rekisteröidy käyttäjäksi'-nappia saat sähköpostitse linkin jonka kautta pääset viimeistelemään rekisteröinnin.

5. Pääset kirjautumaan Recrightiin menemällä osoitteeseen www.recright.com, painamalla 'Kirjaudu' ja käyttämällä juuri asettamaasi salasanaa ja käyttäjätunnusta. Seuraavat artikkelit voivat olla avuksi seuraavassa vaiheessa.

Vaihtoehto 2: Kollegasi kutsuu sinut rekrytointitiimiin

Kollegasi saattaa lisätä sinut videohaastattelun rekrytointitiimiin saadakseen mielipiteesi hakijoista. Ennen hakijoiden arvioimista sinun täytyy luoda tunnus Recrightiin. Seuraamalla alla olevia ohjeita pääset osaksi rekrytointia, johon sinut on kutsuttu mukaan.

1. Saat sähköpostiisi viestin otsikolla: "Kutsu arvioimaan hakijoita tehtävään...". Klikkaa "Näytä hakijat"-nappulaa.

2. Ennen Recrightin avautumista, viimeistele rekisteröinti ja klikkaa nappia "Kirjaudu palveluun". Tämän jälkeen pääset Recrightiin.

Vaihtoehto 3: Organisaatiosi admin- käyttäjä lisää sinut Recright- käyttäjäksi

Tässä tapauksessa saat sähköpostiisi alla olevan sähköpostin. Klikkaa "Aktivoi tunnuksesi"-nappia.

Seuraavassa vaiheessa viimeistele rekisteröinti (ks. alla oleva kuva) ja klikkaa "Kirjaudu palveluun". Tämän jälkeen sinulla on omat tunnukset Recrightiin. Kirjautuminen palveluun tapahtuu jatkossa täällä.

Kuinka kirjautua sisään?

Sähköpostiosoitteesi toimii Recright tunnuksenasi. Salasanan asettamisen jälkeen voit käyttää palvelua missä ja milloin vain haluat! Paina 'Kirjaudu'-nappia kirjautuaksesi sisään tilillesi.

Tili

Oikeasta yläkulmasta nimesi vierestä löydät "Asetukset"-kuvakkeen, painamalla kuvaketta ja kohtaa 'Tiliasetukset' pääset tarpeen vaatiessa muuttamaan tilisi tietoja.

Tilisi tiedot löytyvät kohdasta 'Oma tilini', samasta kohtaa voit myös asettaa uuden salasanan.