Hakijoiden esittely
M
Tekijä: Milla
Päivitetty yli viikko sitten

Mikäli haluat videohaastattelun yhteydessä esitellä ainoastaan osan hakijoista kollegalle tai asiakkaalle, tämä onnistuu 'Esittely'-toiminnon kautta.


Esittely-toiminto on erityisen hyödyllinen rekrytointikonsulteille sekä tapauksissa missä HR suorittaa rekrytoinnin ensimmäisen vaiheen ja esittelee lopuksi vain valitut hakijat esihenkilöille.


Esittelyn vastaanottajan ei tarvitse luoda tunnuksia Recrightiin arvioidakseen hakijoita.

Voit suojata esittelyryhmän kertakäyttöisellä pääsykoodilla, jonka voit kytkeä päälle ennen esittelyiden lähettämistä. Huomaathan, että koodi on kertakäyttöinen. Mikäli unohdat koodin, tulee luoda uusi koodi ja esitellä ryhmä kollegalle/kollegoille uudelleen.

Esittelyn vastaanottaja näkee ainoastaan hänelle jaetut hakijat eikä pysty muokkaamaan videohaastattelua.

Voit poistaa haastattelijoita ja esittelyn vastaanottajia kohdasta 'Muokkaa tiimiä' ja 'Muokkaa esittelyjä'. Näin ollen voitte esitellä hakijan ensin yhdelle asiakkaalle ja myöhemmin toiselle mikäli ensimmäinen ei ole kiinnostunut hakijasta.

Hakijan esittelylinkki on voimassa oletusarvoisesti 10 päivää, mutta tätä voidaan muokata yrityskohtaisesti. Mikäli haluat muokata tätä, olethan yhteydessä support@recright.com

Vastasiko tämä kysymykseesi?