Recright Live- haastattelu
Tekijä: Milla
Päivitetty tällä viikolla

Recrightin Live- haastattelu on reaaliaikaisesti toteutettava videohaastattelu netissä. Tätä varten ei tarvitse ladata erillisiä sovelluksia. Livehaastatteluun voi osallistua useampi haastattelija ja hakija samanaikaisesti.

Luo uusi live haastattelu klikkaamalla 'Luo uusi'- nappia.

Live- haastattelun luominen

1. Kirjoita haastattelun otsikko.
2. Valitse Live-haastattelun ajankohta ja aikavyöhyke.
3. Lisää haastattelijoiden sähköpostiosoitteet. Haastattelun luojana olet oletusarvoisesti haastattelijana. Huomaathan, että haastattelijoita ei voi lisätä jälkikäteen, kun haastattelu on pidetty.
4. Lisää hakijoiden sähköpostiosoitteet, jotka haluat kutsua Live-haastatteluun.
5. Valitse haastattelun kieli. Kutsuviestin kieli määräytyy valitun kielen mukaan.
6. Voit muokata kutsuviestiä ennen sen lähettämistä hakijoille.
7. Lähetä kutsut hakijoille klikkaamalla 'Luo uusi'

Live haastattelu

Hakija saa sähköpostitse linkin ja koodin, jolla hän pääsee osallistumaan live- haastatteluun.

Haastattelija ja hakija voivat osallistua haastatteluun missä tahansa. Haastatteluun osallistumiseen tarvitset vain internet yhteyden sekä tietokoneen, jossa on web-kamera tai modernin mobiililaitteen.

Recright Live toimii seuraavissa selaimissa:
- Chrome, Firefox ja Safari

Mobiilituki:
- Android: Firefox ja Chrome selaimet
- iPhone/iPad: Safari

Kun liityt haastatteluun, järjestelmä tarkistaa ensin, että selain toimii ja pyytää tarvittaessa sallimaan kameran ja mikrofonin käytön.

Klikkaa 'Siirry haastatteluun' ja odota muiden liittymistä haastatteluun.

Live- haastattelussa on chat- ominaisuus, jossa on mahdollista chaittailla hakijan/hakijoiden kanssa. Voit haastattelijana tehdä myös itsellesi muistiinpanoja.

Voit myös nauhoittaa haastattelun klikkaamalla ruudun alhaalla olevaa punaista 'Rec'- kuvaketta. Kun haastattelu päättyy, löydät nauhoituksen Recrightin työkalun haastattelusivulta.