Rekrytoijat
Usein kysytyt kysymykset
Kuinka voin lopettaa Recright- tilaukseni?
Päivitetty yli viikko sitten

Voit lopettaa Recright- tilauksesi seuraavasti:

1. Kirjaudu työkaluun.

2. Klikkaa kohtaa "Tiliasetukset" ja valitse "Laskutus"

3. Klikkaa kohtaa "Lopeta tilaus".

Voit jatkaa Recrightin käyttöä, kunnes laskutuskausi päättyy. Laskutus keskeytyy tilauksen peruuttamisen jälkeen. Huomaathan, että et voi luoda uusia haastatteluita tai työpaikkailmoituksia tilauksen lopettamisen jälkeen. Olemassa olevat haastattelut/työpaikkailmoitukset ovat voimassa 90 päivää peruutuksesta.

Jos sinulla on kysymyksiä Recright- tilauksesi peruuttamiseen liittyen, olethan yhteydessä sähköpostitse support(at)recright.com