Rekrytoijat
Asetukset ja tilinhallinta
Lähetä kutsu henkilökohtaiseen tapaamiseen
Päivitetty yli viikko sitten

Mikäli haluat sopia hakijan kanssa henkilökohtaisen tapaamisen, voit kutsua hänet varaamaan itselleen ajan haastatteluun Recright- työkalun avulla.

Avaa hakijan tiedot ja klikkaa 'Lähetä viesti hakijalle'. Valitse valikosta 'Lähetä kutsu henkilökohtaiseen tapaamiseen' ja 'Jatka'.

Määritä tapaamisajankohdan alkamis- ja päättymispäivämäärä, vapaat kellonajat ja tapaamisen pituus. Kun olet valinnut haastattelijat ja määrittänyt aikarajat, tulet näkemään kalenterista vapaat ajat.

Lähetä kutsuviesti hakijalle. Huomaathan, että voit muokata kutsuviestiä suoraan kutsupohjaan, mikäli haluat.

Kun tiedot ovat valmiit, valitse 'Lähetä viesti' ja tämän jälkeen hakija pääsee varaamaan ajan. Saat tästä aina ilmoituksen sähköpostiisi.