Kuinka lisään videotiedostoja Google Driveen?
Päivitetty yli viikko sitten

Google Drive on tallennuspaikka, jonne voi tallentaa mm. kuvia ja videoita. Palveluun ladatut materiaalit ovat helppo jakaa haluamillesi tahoille linkin avulla.

Kirjaudu ensin Google Driveen Google-tunnuksillasi ja lataa haluamasi video/videot palveluun.

Linkin lähettäminen tietokoneella

1. Valitse jaettava videotiedosto ja klikkaa yläkulman “Hanki jaettava linkki”-ikonia (ikoni muistuttaa ketjua)

2. Kopioi linkki ja liitä se lähettämääsi viestiin

Linkin lähettäminen Android/iPhone/iPad

1. Valitse jaettava videotiedosto ja klikkaa yläkulman “...”-ikonilinkkiä”

2. Napsauta “Jaa ja vie”.

3. Valitse valikosta “Kopioi linkki leikepöydälle”

4. Liitä kopioitu linkki sähköpostiviestiisi

5. google-drive-share-mobile-1.jpg