Rekrytoijat
Usein kysytyt kysymykset
Kuinka voin päivittää sähköpostiosoitteeni?

Sähköpostiosoitteen päivitys

Päivitetty yli viikko sitten

Mikäli käyttäjällä vaihtuu sähköpostiosoite ja käyttäjätunnus tulisi päivittää, suosittelemme luomaan uuden tunnuksen käyttäjälle uudella sähköpostiosoitteella.
Huomaathan, että edellisellä tunnuksella olevat haastattelut eivät siirry automaattisesti uudelle tunnuksellesi.

1. Kirjaudu Recrightiin nykyisellä tunnuksellasi ja etsi jokin aktiivinen haastattelu.

2. Kutsu uusi sähköpostiosoitteesi olemassaolevaan haastattelun/työpaikkailmoituksen rekrytointitiimiin. Tämä onnistuu klikkaamalla "Muokkaa"- valikkoa ja valitsemalla "Muokkaa rekrytointitiimiä".

3. Lisää uusi sähköpostiosoitteesi haastattelun rekrytointitiimiin.

4. Saat sähköpostitse (invitations@recright.com) kutsun Recrightilta arvioimaan hakijoita. Aseta salasana ja näin sinulle on muodostunut uudet tunnukset.

5. Kirjaudu Recrightiin vanhoilla tunnuksilla ja lisää uusi tunnuksesi rekrytointitiimiläiseksi kaikkiin niihin haastatteluihin, joiden haluat siirtyvän/näkyvän uusilla tunnuksillasi.

Kuinka saada omat suosikkivideot uusille tunnuksille?

1. Kirjaudu Recrightiin vanhoilla tunnuksillasi.

2. Avaa tiliasetukset oikeasta yläkulmasta.

3. Klikkaa “Videokirjasto”

4. Valitse video, jonka haluat siirtää uuden tunnuksesi kirjastoon

5. Klikkaa “Play”

6. Klikkaa hiiren oikealla ja tallenna video nimellä omalle tietokoneellesi

7. Kirjaudu Recrightiin uusilla tunnuksilla --> tiliasetukset --> videokirjasto --> lisää uusi video ja lataa video koneeltasi

8. Toista yllä olevat vaiheet kaikkien siirrettävien videoiden kohdalla