Recrightin turvallisuus
Päivitetty yli viikko sitten

Recright käyttää yleisesti tunnettujen käytäntöjen mukaisia menetelmiä turvatakseen tietosi. Turvallisuuskäytäntöjämme ovat esimerkiksi:

• HTTPS: HTTP-liikenne salataan SSL-protokollalla.

• Salasanoja ei tallenneta selväkielisenä. Säilytämme ainoastaan hajaustusarvoilla salattuja versioita.

• Tunnistusevästeet varmennetaan digitaalisella allekirjoituksella. Palvelun käyttäjät eivät siis pääse toisten käyttäjien tietoihin käsiksi.

• Videoiden käsittely käyttää kryptografista hajautusarvotunnistetta, joka varmistaa sekä käyttäjän että käyttöoikeuden (toistoon ja nauhoitukseen) jaetulla salauksella.

• Kaikki järjestelmän liikenne kulkee palomuurin läpi. Järjestelmätason käyttöoikeudet palvelimille käyttävät vahvaa salausta.

• Pilvipalvelu tarjoaa turvan DDoS- ja MITM-hyökkäyksiä vastaan ja estää sisäisen liikenteen IP-väärennyksen ja pakettien haistelun.

Tietosi on meillä tallessa, joten voit keskittyä huoletta haastatteluusi!