En saa haastattelua toimimaan kännykällä tai tabletilla
Päivitetty yli viikko sitten

Vastaa tietokoneella ja web-kameralla

Jos et saa haastattelua toimimaan kännykällä tai tabletilla, suosittelemme vastaamaan kysymyksiin tietokoneella.

Dropbox- tai Google Drive -jakaminen

Jos et saa lähetettyä tiedostoja palvelumme kautta, voit tarvittaessa jakaa ne meille esim. Dropboxin tai Google Driven kautta osoitteeseen: support(at)recright.com. Muista nimetä tiedostot selkeästi ja ilmoita mihin haastatteluun videot kuuluvat.

Dropboxia käytettäessä jaa tiedostot tai kansio julkisen linkin avulla sen sijaan että lähettäisit suoraan Dropboxin kautta.

Voit myös lähettää videot sähköpostitse osoitteeseen support(at)recright.com