Virheilmoitukset
Laitteellani ei ole tarpeeksi tilaa
Päivitetty yli viikko sitten

Suurin osa laitteista tallentaa videovastaukset samanaikaisesti Recrightiin ja laitteellesi. Mikäli käyttämässäsi laitteessa muisti on lähes täynnä, voit saada ilmoituksen siitä, ettei laitteessasi ole tarpeeksi tilaa. Ongelman voi ratkaista poistamalla tiedostoja käyttämästäsi laitteesta.

Mikäli muisti ei laitteessasi ole täynnä, tyhjennä selaimen välimuisti ja kokeile käynnistää selain/laite uudelleen. Voit myös kokeilla toista selainta nauhoittamiseen (Chrome, Firefox, Safari, Edge).

Ensisijaisesti suosittelemme Google Chrome- selaimen käyttämistä.