Video ei lataudu haastatteluun
Päivitetty yli viikko sitten

Oletko matkapuhelin- vai WLAN-verkossa?

Varmistathan, että internetyhteytesi toimii. Verkkoyhteys voi katketa kesken suurikokoisten videotiedostojen lataamisen. Suosittelemme tästä syystä käyttämään WLAN-verkkoa.

Kokeile nauhoittamista toisella selaimella

Päivitä selaimesi viimeisimpään versioon.

Jos sinulla on ongelmia nykyisen selaimesi kanssa, kokeile toista selainta videoiden nauhoittamiseen. Yleisimmät selaimet ovat Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge, and Safari.

Voit kokeilla ratkaista ongelman uudelleen käynnistämällä selaimen/laitteen ja avata haastattelun uudelleen.

Pienennä videon resoluutiota

Videon kokoa on mahdollista pienentää Android -laitteissa, jolloin tiedosto latautuu sujuvammin. Lopullinen tarkkuus on 320*240, joten valitse lähinnä tätä oleva tarkkuus. IOS -laitteissa sama on mahdollista erillisen applikaation kautta.

Dropbox- tai Google Drive -jakaminen

Jos et saa lähetettyä tiedostoja palvelumme kautta, voit tarvittaessa jakaa ne meille esim. Dropboxin tai Google Driven kautta osoitteeseen: support(at)recright.com . Lataamme videot puolestasi haastatteluun. Muistathan kuitenkin nimetä tiedostot selkeästi ja ilmoita, mihin haastatteluun videot kuuluvat.

Dropboxia käytettäessä jaa tiedostot tai kansio julkisen linkin avulla sen sijaan että lähettäisit suoraan Dropboxin kautta.

Löydät tarkemmat ohjeet videoiden lataamiseen Google Driven kautta täältä.