Video jää konvertoitumaan
Päivitetty yli viikko sitten

Jos luet tätä artikkelia, videovastauksesi on luultavasti epäonnistunut. Videon konvertoituminen kestää muutamasta sekunnista muutamaan minuuttiin riippuen nettiyhteydestäsi ja tiedoston koosta.

Jos olet odottanut yli 10 minuuttia ota yhteyttä tukeemme support(at)recright.com, jotta voimme keskeyttää konversion ja pääset vastaamaan uudestaan.

Useimmat laitteet tallentavat videon samanaikaisesti laitteen videokirjastoon, josta voit etsiä videotiedostoa.