Recright Live
Päivitetty yli viikko sitten

Reaaliaikainen videohaastattelu Recright Live toteutetaan videohaastattelutyökalun avulla. Haastattelun tekemiseen tarvitset vain web-kameran tai modernin mobiililaitteen sekä toimivan Internet-yhteyden.

Tarkista myös, että olet antanut selaimelle luvan käyttää kameraa ja mikrofonia.

Huomioi, että Recright Live toimii tietokoneilla seuraavissa selaimissa:

• Chrome

• Firefox

• Safari 11 tai uudempi

Mobiilituen tarjoamme mobiililaitteisiin seuraavilla selaimilla:

• Android: Mozilla Firefox- ja Google Chrome- selain.

• iPhone/iPad: iOS 11 tai uudempi käyttöjärjestelmä Safari-selaimella