Ei yhteyttä videopalvelimeen
Päivitetty yli viikko sitten

Tässä on vaihtoehtoisia ratkaisuja yhteysongelmiin, joita voi tulla Internet Explorer, Microsoft Edge tai Safari selaimilla. Kyseiset selaimet käyttävät Flash-laajennusta, joka voi aiheuttaa ongelmia palomuurin kanssa.

En saa videoyhteyttä toimimaan tai se pätkii

Yhteysongelmasi voi johtua palomuurista. Varsinkin yritysten palomuurien oletusasetukset usein estävät lähtevän videoliikenteen. Palvelumme käyttää niissä tapauksissa varatietä, joka on huomattavan hidas.

Ole yhteydessä meihin osoitteeseen support(at)recright.com, missä tahansa asiassa liittyen yhteysongelmiin.

Palomuuriasetukset

Palomuuriin tulisi lisätä asetus, joka salli RTMP-protokollan käytön yhteydessä Recright-palveluun. Tarkalleen ottaen kyseessä on yhteys TCP-porttiin 1935 IP-osoitteessa 46.137.156.22 (video.recruitby.net).

Yritysverkossa oleville käyttäjille IT-osasto voi tehdä tämän ja se on nopeaa, helppoa ja turvallista tehdä.

Kokeile toista verkkoa

Kokeile käyttää toista nettiyhteyttä Recrightin kanssa. Yrityskäyttäjät voivat kokeilla esimerkiksi vierasverkkoa.

Kannattaa kokeilla myös toista selainta (Chrome, Firefox, Internet Explorer). Selaimissa voi olla käytössä välityspalvelin, joka estää videoliikenteen.