Kamera ei toimi (iPad/iPhone)
Päivitetty yli viikko sitten

Ongelma: Kamera näyttää mustaa kuvaa, eikä nauhoita videovastausta.

Voit ratkaista ongelman seuraavasti:

1. Anna sivustolle lupa käyttää kameraa

2. Kopioi videohaastattelulinkki ja avaa se erikseen selaimessa
    ​​

1. Anna lupa kameralle

iPhonessa/iPadissa Chrome ja Safari -selaimet kysyvät lupaa käyttää kameraa ja mikrofonia. Anna lupa, kun sivusto sitä kysyy.

Mikäli lupa on evätty, katso alla olevat ohjeet:

Chrome-selain

• Tarkista kameran asetukset menemällä Asetukset-valikkoon

• Avaa Chrome-selaimen asetukset

• Katso onko applikaatiolla lupaa käyttää kameraa ja mikrofonia. Anna lupa tarvittaessa.

Safari-selain

• Tarkista kameran asetukset menemällä Asetukset-valikkoon.

• Avaa Safari-selaimen asetukset

• Katso onko applikaatiolla lupaa käyttää kameraa ja mikrofonia. Anna lupa tarvittaessa.

2. Kopioi videohaastattelulinkki selaimeen

Kopioi saapunut videohaastattelun linkki ja liitä se suoraan selaimesi osoiteriville, sen sijaan, että avaisit linkin suoraan sähköpostiviestistä. Joissain tapauksissa linkin avaaminen suoraan (esimerkiksi Gmailista) voi aiheuttaa kyseisen ongelman.