Hoe verwissel ik een vat?
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Voor het omwisselen van een vat hoeft de machine niet uit te staan, je kunt dit doen terwijl de machine aan staat.

Allereerst haal je het lege vat uit de tap.

Het verwijderen van een vat:

🔦 Als het vaatje leeg is, verwijder je het vat en de tapunit.

🔦 Ontkoppel het vat los van de tapunit door beide gele knoppen in te drukken.

🔦 Verwijder de bierslang door op de gele knop bovenaan te klikken.

Daarna kun je een nieuw vat installeren :

🔦 Verwijder de plastic beschermdop van het vat en neem het slangetje uit de verpakking. Maak het slangetje goed nat.

🔦 Spoel de tapunit om.

🔦 Klik de tapunit op het vaatje. Je moet twee klikken kunnen horen.

🔦 Schuif het slangetje in de opening van de tapunit en klik het andere uiteinde met een klik in het vaatje.

🔦 Zet het vat met tapunit in de machine en klik de deur(en) goed dicht.