Account
Ik kan niet (meer) inloggen op mijn account
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Onze excuses voor de problemen met verbinden!

Hieronder staan wat algemene tips, die je mogelijk op weg helpen.

• onze PerfectDraft website werkt het best met Google Chrome en op een computer.

• Wellicht zitten de cookies in de weg: kun je opnieuw opstarten, cookies verwijderen en het nogmaals proberen?

• als je een VPN hebt, schakel deze dan uit voor de verbinding

• zorg ervoor dat je een sterk signaal hebt voor de verbinding: het liefst thuis op de wifi

• als je de mail om het wachtwoord te resetten niet krijgt: check de spam box, mogelijk is de mail hierin terecht gekomen. Zo niet: vraag een nieuw wachtwoord aan in een privé tab van de browser.

• als het wachtwoord aanvragen in de app niet lukt: probeer een nieuw wachtwoord aan te vragen via de website op de pc (eventueel in een privé tab zoals hierboven beschreven) en gebruik hierna het nieuwe wachtwoord op de app.