Account
Wachtwoord en mail adres wijzigen
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je jouw wachtwoord of mail adres wilt wijzigen, kan dit rechtstreeks op jouw account onder het kopje 'gegevens bewerken'.

Mocht je de mail voor het herstellen van het wachtwoord niet ontvangen, verifieer dan eerst even in de spam folder.

Als je daar de mail ook niet vindt, adviseren wij om de procedure te volgen in een privé tab van de browser, of eerst de cookies te verwijderen.

Het proces werkt vaak ook net wat beter op onze website, via de pc, dan via de app of de mobiele website.

Als het aanvragen van een nieuw wachtwoord niet lukt, kun je altijd onze klantenservice een mailtje sturen.