Alle collecties
Bezorging
Bezorgproces en bezorgtermijn
Bezorgproces en bezorgtermijn
Meer dan een week geleden bijgewerkt

De verzending van de bestelling bestaat uit 2 fasen:

1 Verzending vanuit ons magazijn

Voor de bestellingen gedaan vóór 11:00 streven we ernaar dit nog dezelfde dag als de bestelling te doen. In drukke tijden (decembermaand en speciale dagen zoals Vaderdag) kan dit iets langen duren.

2 Bezorging door de vervoerder

We hebben geen invloed op de snelheid van de bezorging door de bezorgdienst, maar over het algemeen bezorgen ze na 2 of 3 werkdagen. Ook hierbij geldt dat in drukke tijden de vervoerders vaak overbelast zijn.

We hebben geen optie voor een spoedbezorging.

Het is allemaal mensenwerk en hoewel we altijd zo snel mogelijk een bestelling op weg willen hebben, is het handig om je bestelling ruim van te voren te doen als je het pakket op een bepaald tijdstip echt in huis moet hebben.

Je ontvangt een bericht per mail zodra jouw pakket ons magazijn verlaten heeft, waarmee je het pakket kunt volgen.

Je kunt helaas geen tijd kiezen voor de bezorging. Als de bezorging gepland is op een dag dat je niet thuis bent, kun je bij DHL een verzoek indienen om het te laten bezorgen op een andere dag.

ID check:

In verband met de nieuwe Alcoholwet van 1 juli 2021 in Nederland, doet de bezorger van DHL een leeftijd-check bij de bezorging van de bestelling. Zorg dat je een identiteitsbewijs bij de hand hebt.

Het is niet mogelijk om rechtstreeks bij een pakketpunt te laten bezorgen, de bezorging moet op een privé adres plaatsvinden in verband met de leeftijdscheck bij bezorging.

Was dit een antwoord op uw vraag?