Alle collecties
Lege vaten retourneren
Ik heb geen of niet het correcte bedrag gekregen op mijn account♻️
Ik heb geen of niet het correcte bedrag gekregen op mijn account♻️
Meer dan een week geleden bijgewerkt

📌 Je hebt PerfectDraft vaatjes terug gestuurd en jouw wallet is niet bijgewerkt of bijgewerkt met het verkeerde bedrag?

Dit kan de volgende redenen hebben:

  • Je hebt voor meerdere pakketten hetzelfde label en dus maar 1 pakketnummer gebruikt. Als je één label / verzendnummer voor meerdere pakketten hebt gebruikt dan werkt de automatische toekenning niet goed. Volgens het systeem is er namelijk maar 1 pakket met 3 vaten op weg. We kunnen in dit geval ook maar 1 pakket volgen.

  • Je hebt een label van 2 maanden of ouder gebruikt. Ook dan werkt de automatische toekenning niet. Een label is tot 60 dagen na de aanmaak te gebruiken. Hierna vervalt de tracking.

  • Je hebt meer dan 3 vaten in het pakket gedaan. Aangezien je maximaal 3 vaten per doos op kunt sturen, krijg je automatisch krediet voor 3 vaten.

In alle bovenstaande gevallen moeten we even wachten totdat de vaten bij ons zijn bezorgd en wij zien hoeveel vaten er terug zijn gestuurd. Daarna voegen we het krediet handmatig aan jouw account toe.

Dit kan een paar weken duren.

Als je meerdere pakketten hebt afgegeven en slechts één ervan is gecrediteerd, wacht dan nog heel even af, want het is heel goed mogelijk dat de andere pakketten op een ander pallet staan en in de volgende dagen worden gecrediteerd.

Heb je na een aantal weken nog geen krediet ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice: help-nl@help.perfectdraft.com (Nederland) of help-be@help.perfectdraft.com (België). Vergeet niet het track en trace nummer bij te voegen.

Was dit een antwoord op uw vraag?