Aktivere Numetry Premium-medlemskap

Vi tar deg gjennom stegene dere må gjennom for å aktivere et Numetry Premium-medlemskap kjøpt via nettsiden vår.

Oppdatert over en uke siden

Etter at du har kjøpt et Numetry Premium-medlemskap blir du tatt videre til registreringsflyten vår. Denne kan fullføres på mobil, PC og nettbrett.

Dersom du ved et uhell har krysset deg ut av registreringssiden, vil du automatisk få tilsendt lenken i løpet av én time.

Ta kontakt med oss hvis du ikke har mottatt eller har problemer med å aktivere medlemskapet ditt

Stegene for å aktivere et Numetry Premium-medlemskap kjøp på nett

Eksisterende bruker

Dersom barnet allerede har en bruker i Numetry, må du klikke på Eksisterende bruker.

Her må du fylle inn innlogginsinformasjon som barnet bruker til å logge inn i spillet og klikk på Koble til eksisterende bruker. Du vil få en e-post som bekrefter at medlemskapet ditt er aktivt.

Vet du ikke brukernavn og passord? Klikk på Gjør det senere. Da får du tilsendt en e-post med en lenke som tar deg tilbake til denne siden. Så kan du spørre barnet om innloggingsinformasjonen til brukeren deres.

Ny bruker

Dersom barnet ikke har en bruker i Numetry fra før av, må du klikke på Ny bruker.

Fyll inn navnet på barnet og innloggingsinformasjonen. Når du er ferdig med det, avslutter du med å klikke på Opprett ny bruker. Du vil få en e-post som bekrefter at medlemskapet ditt er aktivt.

Vet du ikke hva barnet vil ha som brukernavn og passord? Klikk på Gjør det senere. Da får du tilsendt en e-post med en lenke som tar deg tilbake til denne siden. Så kan du spørre barnet om innloggingsinformasjonen til brukeren deres.

Ta kontakt med oss på e-post eller chat hvis du har problemer med å aktivere Numetry Prmeium-medlemskapet ditt, så hjelper vi deg.