Tijdslot voor tickets scannen

Maak gebruik van een tijdslot om de e-tickets van je genodigden te scannen op aanwezig.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Je kunt per ticket aangeven wanneer jouw bezoekers naar binnen mogen. Met meerdere tickets kun je dus verschillende toegangstijden hanteren voor verschillende doelgroepen. Je kunt de bezoekers inchecken tijdens de aangegeven tijden op de dag van het event.

Je kunt de tijden instellen in de Ticket Module. Selecteer het gewenste ticket door op het potloodje te klikken en stel de begin- en eindtijd in bij 'Tijdslot voor tickets scannen'. De tickets kunnen dan alleen worden gescand tijdens deze specifieke tijden.

Lees hier meer over bezoekers inchecken.