Aanhef samenstellen

Leer hier hoe je jouw e-mail kan personaliseren door het aanhef samen te stellen.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

In de Registratie Module klik je op 'Genodigden toevoegen' en kies 'Lijst importeren'. Je kunt kiezen om het Excel-template te downloaden of je eigen bestand te gebruiken. In je eigen Excel-bestand voeg je een nieuwe kolom 'Geslacht' of 'Aanhef' toe. Vul bij de kolom 'Geslacht' of 'Aanhef' een 0 in voor alle dames (aanhef: ’mevrouw’) en een 1 voor alle heren ( aanhef ‘heer’).

LET OP: Om het geslacht te kunnen importeren wijzig je de taal instellingen naar 'formeel'.

Ga naar stap 1 van de Website Module. Klik hier op 'Taal'. Wijzig je taal instelling naar 'formeel'. Ga vervolgens naar je concept in de Mail Module. Boven de mail editor zie je de knop 'Aanhef samenstellen'. Selecteer de onderdelen die je wilt meenemen in de aanhef en klik op ‘Bewaar’. Nu kun je de volgorde van de onderdelen bepalen door ze te verschuiven. Geef tenslotte aan of het tussenvoegsel moet beginnen met een hoofdletter of kleine letter. Kies opnieuw ‘Bewaar’. Momice toont direct een willekeurig voorbeeld uit het registratieoverzicht.

De gewenste aanhef ('Geachte', 'Beste' of iets anders) moet handmatig worden toegevoegd in de aanhef van de mail. Daarna selecteer je bij ’Vaste onderdelen invoegen' de optie 'Aanhef'.

Bewaar je e-mail door onderaan op de knop ‘Bewaar’ te klikken. Klik op ‘Testen en verzenden’, bekijk hier het voorbeeld of stuur een test e-mail. Overbodige spaties worden automatisch verwijderd.

De aanhef in de mail kijkt naar de taal van de genodigde. Je kan de aanhef goed testen door een genodigde voor af te selecteren. Klik hiervoor op de knop 'Genodigden uit overzicht kiezen'. Selecteer jezelf of een collega als test persoon. Controleer of er 1 genodigden geselecteerd staat. Momice zal nu jou of je collega als test registratie gebruiken.