Gebruikers beheren

Met admin rechten kan je zelf gebruikersaccounts deactiveren en toevoegen.

Meer dan een week geleden bijgewerkt

In elke Momice Basislicentie zijn 5 gebruikers (user accounts) opgenomen. Eén van deze gebruikers is de Admin. Dit is meestal de hoofdgebruiker binnen het account.

De Admin kan de licentiedetails inzien en nieuwe gebruikers aanmaken.

Als Admin:

• Heb je inzicht in je licentie, aantal credits, en aantal gebruikers.

• Kun je nieuwe users aanmaken of users deactiveren.

• Kun je observers toevoegen aan het account.

• Kun je de huidige users bekijken en rollen aanpassen.

• Kun je eigenaar van een event veranderen.

Met Event licentie:

• Kun je een gebruikersaccount toevoegen met als rol; Beheerder, Eventmanager, Producer of Observator.

• Kun je een eigen event aanmaken in je dashboard.

Met Observator:

• Kun je alleen toegevoegd worden aan events als observator.

• Kun je alleen meekijken in de Registratie Module. Dit betekend geen exports uitdraaien en lijsten importeren.

• Kun je registratiegegevens wijzigen van registraties.

• Kun je genodigden aanmelden of afmelden.

• Kun je lijsten aanmelden of op aanwezig zetten.

• Heb je inzichten in de Registratie Statistieken.

Gebruikers beheren in Momice

Het beheren van gebruikers werkt als volgt:

1. Log in in Momice.

2. In het Dashboard klik je aan de linkerkant op 'Instellingen'.

3. Hier zie je de begin- en einddatum van je licentie, het aantal beschikbare credits en het aantal gebruikers.

4. Klik aan de linkerkant op gebruikers.

5. Hier zie je alle huidige gebruikers, en hun gedrag in de tool (actief, inactief, uitgenodigd).

6. Bovenin kun je nieuwe gebruikers toevoegen.

7. Als je op een gebruiker klikt, kun je de events van deze persoon bekijken, een andere eigenaar toekennen aan bestaande events, of een gebruiker deactiveren.

Eigenaar van een event veranderen

Het is mogelijk om de eigenaar van een gepubliceerd event te veranderen. Handig, als bijvoorbeeld een gebruiker met zwangerschapsverlof gaat of om een andere reden langere periode inactief is. Volg hiervoor de volgende stappen:

1. Klik op het potloodje achter de gebruiker die momenteel eigenaar is van het event.

2. Klik op het tabblad ‘Events’.

3. Klik bij het desbetreffende event op de twee kruisende pijltjes.

4. Kies de nieuwe eigenaar van het event en klik op ‘Aanpassen’.

Het is alleen mogelijk om de eigenaar van een event te veranderen als het event live staat. De status van je event wijzigt naar ‘Live’ wanneer het event betaald is met een credit en een publicatiedatum is geselecteerd (in Stap 5 van de Website Module). Staat het event op de status ‘In bewerking’ of in het Archief? Dan is het niet mogelijk verschijnt het event niet in de lijst events die onder deze eigenaar vallen. Neem in dit geval contact op met support@momice.com.