Betala och välj betalningssätt

Guide till appen Resor och Biljetter

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Välj betalningssätt

Välj betalningssätt genom att klicka på fältet Välj.

Välj önskat betalningssätt genom att klicka.

ApplePay: visas som alternativ på iOs-enheter.

MobilePay: Tar dig vidare till appen direkt efter att betalningen har godkänts.

Betalkort: Betalkortets uppgifter anges efter att betalningen har godkänts.

Svep till slut till höger på Svep för att beställa.

Då tar appen dig vidare till inmatning av uppgifter om betalkort.

Epassi som betalningssätt

Betalningssättet Epassi kan väljas när du har hämtat Epassi-appen till din telefon.

När du har valt Epassi som betalningssätt, välj fortsätt. Aktivera.

Du går automatiskt vidare till Epassi-appen för att aktivera Epassi som betalningssätt i appen Resor och Biljetter.

Svep till slut till höger på Svep för att betala. Då går appen vidare till betalning med Epassi.

Om du i samband med att du lade till betalkortet aktiverade spara kortet för senare användning, visas det sparade betalkortets uppgifter som alternativ bland betalningssätten.

Om du har ställt in ett standardbetalningssätt på fliken Inställningar → Betalningsmedel, visas det angivna standardbetalningssättet på sammanfattningssidan för köpet.

Då behöver du inte välja bland alternativen under Välj betalningssätt.

Du kan direkt gå vidare till att betala beställningen.

Obs! Säkerhetskoden ska alltid anges om betalningssättet är betalkort.

Guide för utskrift

Här kan du ladda ner guiden som pdf.