Börja använda appen
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Installera appen

Hämta rätt app till din enhet från appbutiken genom att söka på Resor och Biljetter.

Öppna appen efter att den har hämtats.

När appen har öppnats kan du aktivera appen för användning.

Aktiveringsalternativ:

•E-post

•Facebook-konto

•Google-konto

•Apple-konto

Aktivera via e-post

Ange din e-postadress i appen och klicka på Skicka.

Klicka på Öppna e-postapp för att öppna din standardapp för e-post.

Alternativt kan du öppna din e-post i enhetens webbläsare.

Öppna meddelandet som Matkahuolto skickat till din e-post. Klicka på Aktivera appen.

Därefter öppnas appen Resor och Biljetter.

Aktivera via e-post (PIN-kod)

Ange din e-postadress i appen och klicka på Skicka.

Öppna meddelandet som Matkahuolto skickat till din e-post.

Ta vara på PIN-koden som finns i meddelandet

Klicka på Skriv in PIN-kod från e-post.

Ange PIN-koden i appen.

Klicka på Logga in för att aktivera PIN-koden efter att den har angetts.

Aktivera via något annat inloggningssätt

Appen kan alternativt aktiveras med:

Facebook-konto

Google-konto

Apple-konto

Välj önskat alternativ genom att klicka.

Obs! Du kan bli ombedd att ange kontots användarnamn och lösenord med det valda inloggningssättet.

Tillåt marknadsföring och kommunikation

I samband med den första aktiveringen frågar appen om Matkahuolto får skicka information om företagets tjänster och produkter samt erbjudanden.

Om du vill ta emot marknadsföringskommunikation av Matkahuolto, aktivera e-post och/eller textmeddelande.

Du kan fortsätta till appen också utan att ge ditt tillstånd. Du kan ändra dessa inställningar senare i dina egna inställningar.

Klicka på Fortsätt för att komma till appen.

Navigera i appen

Spara egna uppgifter

Om du aktiverar appen med din e-postadress ska du spara dina kontaktuppgifter i appen. Du kan lägga till dina uppgifter via menyn Mer under Inställningar.

Obs! Kontaktuppgifterna krävs senast i samband med det första köpet.

Välj Inställningar i menyn.

Klicka på fältet Förnamn, skriv ditt förnamn och klicka på Spara.

Lägg till efternamn och telefonnummer på samma sätt.