Lipun osto toiselle
Päivitetty yli viikko sitten

1. Lipun siirto koodin avulla

Lipun lisätiedoissa on mainittu, jos lipun siirto toiselle henkilölle on sallittu. Siirry ostopolussa eteenpäin yhteenvetosivulle.

Saat vaihdettua lipun käyttötavan Lipun käyttötapa -valikosta. Valitse "Siirrän lipun toiselle henkilölle", jos haluat jaettavan koodin.

2. Koodin jakaminen

Pääset jakamaan lipun koodin Lisätiedot-painikkeen takaa.

Hyväksytyn tilauksen vahvistuksen jälkeen saat koodin. Jaa koodi -painikkeen kautta voit jakaa koodin haluamallasi viestintätavalla.

Huom! Voit myös kopioida koodin painamalla Jaa koodi -otsikkoa pitkään.​

Sen jälkeen voit jakaa yksittäisen koodin eteenpäin.

Lippu näkyy etusivulla, kunnes henkilö, jolle jaoit koodin, on aktivoinut sen. Koodin voi jakaa myös Etusivulta tai Liput-välilehdeltä. Koodi on voimassa 24 h, minkä jälkeen lippu palautuu ostajan lippuihin.

3. Koodin käyttöönotto

Löydät koodin esimerkiksi tekstiviestistä, jonka sait lipun ostajalta. Saat otettua koodin käyttöön Lisää-välilehdellä ​Syötä koodi toiminnon kautta.​

Liitä koodi viestistä tai syötä koodi manuaalisesti (isoja kirjaimia ei tarvitse huomioida) ja valitse Lisää.

Kun sovellus ilmoittaa lipun vastaanotetuksi, napauta OK-painiketta.

4. Lipun aktivointi koodin syöttämisen jälkeen

Valitse Aktivoi tässä laitteessa, jonka jälkeen sovellus varmistaa ”Haluatko aktivoida lippusi tässä laitteessa?”.

Valitse OK, aktivoi.

Lipun tiedot avautuvat ja ​QR-koodi muodostuu. ​Lippu on valmis käyttöön.

5. Käyttämättömän lipun siirto myöhemmin toiselle

Jos ostit lipun ja valitsit oston yhteydessä ”Käytän lippua tässä laitteessa”, mutta haluat myöhemmin siirtää lipun toiselle henkilölle, toimi näin:

Siirrä lippu toiselle henkilölle valitsemalla lipun lisätiedoista​ Siirrä lippu toiselle.

Valitse Siirrä lippu toiselle, jonka jälkeen saat koodin jaettavaksi.