Miten saan VA-työmatkaliput käyttööni?

Valmet Automotive - Turku

Päivitetty yli viikko sitten

Valmet Automotiven työntekijät voivat ostaa Reitit ja Liput -sovelluksella edullisesti lippuja Turun ja Valmet Automotiven Uudenkaupungin tehtaan välillä kulkevaan bussiin. Kertalippu työntekijöille maksaa 4 euroa ja 30 vuorokauden lippu 130 euroa.

Työntekijähintaisten lippujen ostaminen edellyttää, että liityt Reitit ja Liput -sovelluksessa Valmet Automotiven ryhmään. Ryhmään liitytään kampanjatunnuksella seuraavasti:

1. Rekisteröidy käyttäjäksi syöttämällä sähköpostiosoitteesi ja aktivoimalla sovellus sinulle lähetettävästä sähköpostista. Voit joko painaa sähköpostista löytyvää nappia tai syöttää sähköpostissa näkyvä PIN-koodi sovellukseen.

2. Täydennä käyttäjätilisi tietoihin nimesi ja puhelinnumerosi. Tilin asetuksiin pääset sovelluksen etusivun vasemmasta yläkulmasta löytyvästä valikosta.

3. Valitse samasta valikosta "Liity ryhmään" ja syötä Valmet Automotiven työntekijöiden kampanjatunnus. Saat kampanjatunnuksen työnantajaltasi.

4. Syötä vielä henkilönumerosi Valmet Automotiven työntekijänä. Henkilönumero löytyy mm. palkkalaskelmasta. Henkilöt, joiden työsuhde ei ole vielä alkanut (perehdytettävät), merkitsevät henkilönumeron sijaan syntymäaikansa muodossa ppkkvvvv (EI henkilötunnuksen loppuosaa!).

5. Tallenna maksuvälineesi: debit- tai credit-kortti. Mikäli puhelimesi tukee Apple Pay tai Google Pay-maksamista, voit käyttää myös sitä maksutapana.

6. Työntekijäliput ovat nyt ostettavissa sovelluksen etusivun oikean alakulman lippuikonin kautta. Ostaessasi Valmet Automotive Express -lippuja sitoudut lippujen käyttöehtoihin.

7. Ongelmatilanteissa Matkahuollon asiakaspalvelu auttaa sinua joko sovelluksen kautta, tämän sivun oikean alanurkan chatista tai sähköpostitse matkapalvelut.palautteet@matkahuolto.fi.