Miten käytän lippuja?

Valmet Automotive - Turku

Päivitetty yli viikko sitten

Löydät jo ostetut lippusi sovelluksen aloitusnäytön oikean alakulman ikonin kautta. Esitä lippu kuljettajalle bussiin noustessasi tai bussin lippulukijalaitteelle kuljettajan ohjeiden mukaisesti.

Lipun avaaminen ja näyttäminen edellyttää, että laitteessasi on internet-yhteys lipun näyttämisen hetkellä. Varmistathan hyvissä ajoin ennen bussiin nousua, että lipun avaaminen onnistuu.

Huomiothan, että laitteen vaihtaminen toiseen ja takaisin on mahdollista ainoastaan kerran kausilipun voimassaoloaikana. Tämä mahdollistaa kausilipun käyttämisen varapuhelimella, jos varsinainen puhelin on rikkoontunut ja on huollossa. Jos yrität käyttää kausilippua sen voimassaoloaikana vielä kolmannessa laitteessa, se lukittuu edelliselle laitteelle. Tällä pyrimme estämään sen, että kausilippua ei käytetä väärin usean henkilön kesken. Jos kausilipun voimassaolo lakkaa jostain muusta syystä, olethan yhteydessä asiakaspalveluun.

Kun lippu ei ole enää voimassa, se siirtyy tilaushistoriaan ja voit tilata itsellesi kuitin sähköpostiisi.