Ongelmia sovelluksen käytössä
Päivitetty yli viikko sitten

Sovelluksen asennus tai rekisteröityminen ei onnistu

Reitit ja Liput -sovelluksen voi asentaa Google Play -kaupasta (Android-laitteet) tai App Storesta (iOS-laitteet). Kokeile poistaa asennus ja lataa sovellus uudelleen. Jos ongelma ei häviä, ole yhteydessä Matkahuollon asiakaspalveluun joko lähettämällä sähköpostia matkapalvelut.palautteet@matkahuolto.fi tai tämän sivun oikean alareunan chatin kautta.

Sovellukseen kirjautuminen ei onnistu

Sovellus aktivoidaan asentamisen jälkeen sähköpostiosoitteella.

Antamaasi sähköpostiosoitteeseen lähetetään välittömästi viesti ja Aktivoi sovellus -linkki, jota mobiililaitteessa klikkaamalla pääset käyttämään sovellusta.

Vaihtoehtoisesti voit aktivoida sovelluksen antamalla 6-numeroisen PIN koodin. Kertakäyttöinen PIN koodi löytyy samasta sähköpostista.

Lisäämällä sovelluksen Omat Tiedot-osioon nimesi ja puhelinnumerosi sekä Maksuvälineet -osioon pankkikortin olet valmis ostamaan lippuja. Osiot löydät päävalikosta, joka avautuu klikkaamalla sovelluksen vasemmassa yläkulmassa olevaa kolmea viivaa.

Minulla ei ole Valmet Automotiven henkilönumeroa

Jos olet Valmet Automotivessa vasta perehdytettävänä, merkitse henkilönumeron sijaan syntymäaikasi muodossa ppkkvvvv (Huom! EI henkilötunnuksen loppuosaa). Kun saat henkilönumeron, voi käydä päivittämässä sen omiin tietoihisi.

Valmet Automotiven ryhmään liittyminen ei onnistu

Varmistathan, että olet täyttänyt omiin tietoihisi etunimesi, sukunimesi ja puhelinnumerosi, ja että olet kirjoittanut Valmet Automotiven työntekijöiden kampanjakoodin ja oman henkilönumerosi oikein. Kampanjakoodin saat työnantajaltasi. Jos ongelma ei häviä, ole yhteydessä Matkahuollon asiakaspalveluun joko sovelluksesta, tämän sivun oikean alanurkan chatista tai sähköpostitse matkapalvelut.palautteet@matkahuolto.fi.

Henkilönumeron lisääminen ei onnistunut tai unohdin täyttää sen

Jos et lisännyt Valmet Automotive -henkilönumeroasi, jäsenyytesi on vahvistamaton, etkä voi vielä käyttää Valmet Automotivelaisten palveluja.

Voit käydä lisäämässä henkilönumerosi jälkikäteen Omissa tiedoissasi. Klikkaa vahvistamatonta Valmet Automotive -jäsenyyttä, jolloin pääset sivulle, jossa voit lisätä henkilönumerosi.

Maksukortin tallentaminen Reitit ja Liput -sovelluksessa ei onnistu

Tarkista ensin joko verkkopankistasi tai ottamalla yhteyttä pankkiisi, oletko hyväksynyt kortillasi tehtävät debit- ja/tai internet-ostokset. Jos ongelma ei häviä, ole yhteydessä Matkahuollon asiakaspalveluun sovelluksesta, tämän sivun oikean alanurkan chatista tai sähköpostitse matkapalvelut.palautteet@matkahuolto.fi. Jos mahdollista, liitä mukaan kuvakaappauksia virheilmoituksista.

Lipun ostaminen tai näyttäminen Reitit ja Liput -sovelluksella ei onnistu

Varmista, että sinulla on uusin sovellusversio ja toimiva verkkoyhteys. Mikäli sovelluksen päivittäminen ei auta, ole yhteydessä Matkahuollon asiakaspalveluun sovelluksesta, tämän sivun oikean alanurkan chatista tai sähköpostitse matkapalvelut.palautteet@matkahuolto.fi. Ongelman selvittämistä helpottaa, jos voit ottaa kuvakaappauksia ostotapahtumastasi ja mahdollisista virheilmoituksista.

Jos ongelma ei ratkea ajoissa, sinun tulee ostaa kuljettajalta normaalihintainen lippu. Jos voimme osoittaa, että sinulla oli voimassaoleva mobiililippu, joka ei sinusta riippumattomasta syystä toiminut matkustushetkellä, hyvitämme kuljettajalta ostetun lipun hinnan etusetelinä käyttäjätilillesi. Voit käyttää etusetelin seuraavien lippujen ostamiseen Reitit ja Liput -sovelluksessa.

Miksi kausilippu ei avaudu?

Yksi syy voi olla laitteen vaihtaminen liian monta kertaa lipun voimassaoloaikana. Laitteen vaihtaminen toiseen ja takaisin on mahdollista ainoastaan kerran kausilipun voimassaoloaikana. Tämä mahdollistaa kausilipun käyttämisen varapuhelimella, jos varsinainen puhelin on rikkoontunut ja on huollossa. Jos yrität käyttää kausilippua sen voimassaoloaikana vielä kolmannessa laitteessa, se lakkaa olemasta voimassa. Tällä pyrimme estämään sen, että kausilippua ei käytetä väärin usean henkilön kesken.

HUOM! Laitteen resetointi tehdasasetuksiin aiheuttaa sen, että sovellus näkee resetoidun laitteen vaihdettuna laitteena.

Jos voimassaolo lakkaa jostain muusta syystä, ole yhteydessä Matkahuollon asiakaspalveluun sovelluksesta, tämän sivun oikean alanurkan chatista tai sähköpostitse matkapalvelut.palautteet@matkahuolto.fi.