Kertaliput
Päivitetty yli viikko sitten

Matkalippuja voit ostaa reittihaun lisäksi myös suoraan yksittäisinä kertalippuina. Osta kertalippuja sovelluksen Etusivulta tai kohdasta Liput -> Osta Lippu -> Kertalippu. Kertalippuluettelossa on kaupunkien paikallisliikennelippuja, lähiliikenteen lippuja ja muita tilaajakohtaisia lippuja. Valitse luettelosta kaupunki tai tilaajan nimi.

Vyöhykelipuissa valitse vyöhykeväli. Esimerkiksi A - B. Vyöhykevalinnan jälkeen valitse lipputuote ja lippujen määrä. Voit asettaa lippujen voimassaoloajan alkamaan heti ostosta tai asettaa kellonajan, jolloin lippu aktivoituu käytettäväksi.

Kertalippu voi olla myös tasataksainen aluelippu. Näissä tapauksissa ei valita vyöhykettä, vaan pelkkä lipputuote. Tarkasta lipun kelpoisuus i-painikkeesta.