Riihimäen peruskoululainen ja toisen asteen opiskelijat
Päivitetty yli viikko sitten

Riihimäen koululaislippuja ostetaan sovelluksesta samalla tavalla, kuin muitakin sovelluksesta löytyviä matkalippuja. Poikkeuksena, että koululaisliput näkyvät sovelluksessa vain Riihimäen peruskoululaisille ja toiseen asteen opiskelijoille. Tämän ohjeen avulla saat koululaisliput näkyviin sovellukseen.

Jos sovelluksen käyttö ei ole ennestään tuttu, niin tutustu ensin sovelluksen käyttöohjeisiin ohjeiden kohdassa: Sovelluksen käyttöohjeet.

1. Sovellus tulee rekisteröidä käyttöön koululaisen omalla opiskelijasähköpostilla, jonka hän on saanut koululta.

2. Rekisteröinnin jälkeen sovellukseen on syötettävä koodi, jolla Riihimäen koululaisliput saadaan näkyviin.

3. Syötä koodi sovelluksen kohdassa: Lisää -> Syötä koodi.

4. Valitse syötettävä koodi lipputuotteen mukaan. Koodit löytyvät Riihimäen kaupungin verkkosivuilta: Matkaliput - Riihimäki (riihimaki.fi) Esimerkiksi, jos haluat ostaa peruskoululaisen lukuvuosilipun, niin syötä sovellukseen koodi: “riihimaki-perus-vuosi”.

5. Koodin syöttämisen jälkeen sovelluksen etusivulle tulee uusi nappi nimeltä "RYHMÄKOHTAINEN LIPPU" ja näkymässä on valitsemasi lipputuote.

6. Voit ostaa lipun.