Savonlinnan opiskelijaliput
Päivitetty yli viikko sitten

Savonlinnan opiskelijalippuja ostetaan sovelluksesta samalla tavalla, kuin muitakin sovelluksesta löytyviä matkalippuja. Poikkeuksena, että opiskelijaliput näkyvät sovelluksessa vain Savonlinnan opiskelijoilla. Tämän ohjeen avulla saat opiskelijaliput näkyviin sovellukseen.

Jos sovelluksen käyttö ei ole ennestään tuttu, niin tutustu ensin sovelluksen käyttöohjeisiin ohjeiden kohdassa: Sovelluksen käyttöohjeet.

1. Rekisteröinnin jälkeen sovellukseen syötetään koodi, jolla opiskelijaliput saadaan näkyviin.

2. Koodi on henkilökohtainen ja kertakäyttöinen. Koodin saat Savonlinnan Matkahuollosta. Koodia haettaessa on todistettava olevansa opiskelija.​

3. Syötä saamasi koodi sovelluksen kohdassa: Lisää -> Syötä koodi

4. Koodin syöttämisen jälkeen opiskelijalippuja voidaan ostaa sovelluksesta

5. Osta opiskelijaliput sovelluksen kohdasta: Kausi- ja sarjalippu

6. Syötä hakukenttään Savonlinna, jolloin liput tulevat näkyviin

7. Osta haluamasi lippu

8. Vois samalla koodilla ostaa 30 pv lippuja koko lukukauden

9. Ostettu ja aktiivinen lippu näytetään kuljettajalle