Spring videre til hovedindholdet
Brug af MitID Erhverv

Her er en guide til hvordan du logger ind og vælger mellem de klinikker du er tilknyttet gennem MitID erhverv

Opdateret over en uge siden

Når du vil logge ind på KirCACS, kommer du ind på en side, hvor du bliver bedt om at logge ind på SEB med MitID. Det er valgfrit, om du vil bruge dit private MitID eller dit erhvervs MitID.

Når du er logget ind gennem MitID vil du kunne se dit personlige MitID og den eller de klinikker du er tilknyttet gennem MitID erhverv. Når du er tilknyttet en klinik gennem MitID erhverv, vil du kunne tilgå denne klinik ved at klikke på dens navn.