Alle samlingerGenerel informationUdfasning af alternativt login
Sådan sætter du onboarding til to-faktor login op
Sådan sætter du onboarding til to-faktor login op
Opdateret over en uge siden

I denne vejledning kan du læse, hvordan du opretter en knytning mellem jeres SEB-login og den eksisterende brugerkonto i KirCACS – det vi kalder onboarding. Det er en automatiseret proces, der foregår på denne måde:

Step 1

Når du vil logge ind på KirCACS, kommer du ind på en side (se link forneden), hvor du bliver bedt om at logge ind på SEB med MitID. Det er valgfrit, om du vil bruge dit private MitID eller dit erhvervs MitID.

Step 2

Når du har gjort det, skal du logge på KirCACS på den sædvanlige måde med dit bruger ID og kodeord.

Step 3

Derefter bliver du bedt om at angive din private e-mail og mobilnummer. Vi skal bruge en e-mail som kun du kan tilgå og mobilnummer til at kunne kontakte jer, hvis SEB eventuelt er ude af funktion. Når du har angivet en mail og mobilnummer, skal du klikke på ”send kode”, så får du tilsendt en 6-cifret kode på den mailadresse, du har angivet.

Step 4

Når du modtager mailen med koden, skal du skrive den i feltet i den boks, der kommer frem og klikke på ”verificer kode”.

Step 5

Til sidst skal du give samtykke til at bruge to-faktor login på alle vores platforme. Her skal du klikke på knappen ”Giv samtykke”, så er dit samtykke registreret (du kan ikke bruge to-faktor login på Kiropraktorernes Videnscenters nuværende hjemmeside, kiroviden.dk; den funktion bliver først aktuel på videnscentrets nye hjemmeside).

Når du har gennemgået de fem trin, er du onboardet til to-faktor login. Det er valgfrit, om I vil bruge jeres private MitID eller jeres erhvervs MitID, når du skal logge ind i KirCACS.