Vissa ändringar i Sitebuilder kan ångras direkt efter att du har gjort dem. Det finns däremot ingen historikfunktion eller automatisk säkerhetskopia, och vissa ändringar kan inte återställas.
Ångra en ändring
När en ändring kan ångras visas en notis längst ner på skärmen med alternativet Ångra.
Gör den ändring du vill ångra.
Klicka på Ångra i notisen längst ner på skärmen.
Notisen visas i cirka 30 sekunder. Om du inte klickar på Ångra under den tiden försvinner möjligheten att ångra ändringen.
Du kan endast ångra ett steg tillbaka.
Ändringar som kan ångras
Följande ändringar kan ångras direkt efter att de har gjorts:
Ändringar av textinnehåll, till exempel rubriker och stycken.
Ändringar av inställningar för en widget, till exempel färg, storlek eller ikon.
Ändringar som inte kan ångras
Följande ändringar kan inte återställas med funktionen Ångra:
Radera eller ändra en sektion.
Radera en widget.
Flytta innehåll till en annan plats.
Radera en sida från menyn.
Byta namn på en sida eller mapp.
Ändra layouten för en sektion.
Ändra webbplatsens design.
Viktigt att känna till
Sitebuilder har ingen historikfunktion eller automatisk backup som du kan använda för att återställa tidigare versioner av webbplatsen.
Var därför extra försiktig när du gör större ändringar eller tar bort innehåll.
Vanliga frågor
Hur länge kan jag ångra en ändring?
Möjligheten att ångra en ändring visas i cirka 30 sekunder efter att ändringen har gjorts.
Kan jag ångra flera steg tillbaka?
Nej. Du kan endast ångra ett steg tillbaka.
Finns det en historik över mina ändringar?
Nej. Sitebuilder har ingen historikfunktion eller automatisk backup för att återställa tidigare versioner.
Kan jag återställa en raderad widget eller sektion?
Nej. Raderade widgets och sektioner kan inte återställas med funktionen Ångra.
