Workplace by Facebook
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Flourish Chatbot är en godkänd Workplace App och finns tillgänglig via Appbiblioteket. För att använda Flourish genom Workplace behöver du fått en inbjudan med en personlig kod. Detta är det endast en administratör hos din arbetsgivare som kan skicka ut, och det kommer antingen via sms eller mejl. Du blir aktiverad så fort du skrivit din personliga kod till Flourish via chatten i Workplace och därefter fått en bekräftelse att aktivering lyckats.

Vår chatbot är helt intregrerad i Workplace vilket innebär att du aldrig behöver lämna chatten för att svara på frågor från Flourish eller få access till övriga funktioner.

Har du fått en personlig Flourish aktiveringskod och vill aktivera dig via Workplace?

Använd knappen nedan!