Alle samlingerFlexyCRMKontrakt / medlemskab / klippekort
Hvordan opkræver jeg gæld ved oprettelse af medlemskab?
Opdateret over en uge siden

Denne vejledning viser, hvordan du aktiverer, at systemet kan opkræve gammelt gæld på et medlem, når de køber et nyt medlemskab.

Det er relevant, hvis du vil sikre, at medlemmer betaler deres udestående og ikke blot afmelder sig for derefter at opretter sig på ny uden at betale.

Funktionen er tilgængelig fra version 24.1 og frem.

Du kan se en videovejledning her: Hvordan opkræver jeg gæld ved oprettelse af medlemskab?

Trin 1:

• Tryk på Opsætning, og tryk derefter på Flexybox Administration.

• Tryk på Grundopsætning, og tryk efterfølgende på Systemindstillinger.

Trin 2: Der åbnes et nyt vindue.

• Tryk på Medlemskaber (nr. 1).

• Sæt flueben ved Opkræv gammel gæld ved oprettelse af medlemskab (nr. 2).

Dette vil opkræve gammelt gæld, når et gammelt medlem køber et nyt medlemskab. Et medlem tæller som værende "gammelt", når de ikke har noget nuværende eller kommende medlemskab. Gammelt gæld udregnes som medlemmets kontosaldo + summen af ind/udbetalinger af betalingstypen, der er valgt som 'Betalingstype til nulstilling af kunde konto'.

• Hvis du har flere afdelinger, kan du ved at trykke på tandhjulet bestemme, hvilke afdelinger der skal have aktiveret funktionen.

1 og 2.png