Teknisk støtte
Tekniske krav til telefon, nettbrett, PC og Mac
Oda Hjelmeland avatar
Skrevet av Oda Hjelmeland
Oppdatert over en uke siden

Kursene våre er tilgjengelige på telefon, nettbrett, PC og Mac. Du skal kunne ta kursene fra de fleste nyere enheter, men sjekk gjerne ut tekniske krav om du er usikker.

Telefon/nettbrett (iOS/iPadOS)

Enhet: iPhone 8 eller nyere / iPad Air 2 eller nyere

Operativsystem: iOS / iPadOS 13 eller nyere

Minne: 2 GB RAM

Lagringsplass: 200 MB ledig diskplass (nedlastingsstørrelse 150 MB)

Telefon/nettbrett (Android)

Operativsystem: Android 9 eller nyere

CPU: Firekjerners prosessor på 2 GHz eller bedre

GPU: Kompatibel med Shader Model 3.0

Minne: 2 GB RAM

Lagringsplass: 200 MB ledig diskplass (nedlastingsstørrelse 150 MB)

PC (Windows)

Operativsystem: Windows 7 eller nyere (64-bit nødvendig)

CPU: 4. generasjons Intel Core i5 eller bedre, eller kompatibel

GPU: Kompatibel med DirectX 11 / Shader Model 3.0

Minne: Totalt 2 GB RAM + VRAM

Lagringsplass: 500 MB ledig diskplass

Nettleser: Siste versjoner av Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge (64-bit nødvendig for alle nettlesere)

Internett: Krever en stabil internettforbindelse (anbefalt 10 Mbit eller raskere)

Mac (MacOS)

Operativsystem: OS X 10.11 eller nyere

CPU: 4. generasjons Intel Core i5 eller bedre, eller kompatibel

GPU: Kompatibel med Shader Model 3.0

Minne: Totalt 2 GB RAM + VRAM

Lagringsplass: 500 MB ledig diskplass

Nettleser: Siste versjoner av Google Chrome, Firefox eller Safari

Internett: Krever en stabil internettforbindelse (anbefalt 10 Mbit eller raskere)

For flere spørsmål kan du ta kontakt med oss på chat eller kurs@fidl.no!