Pāriet uz galveno saturu
Visas kolekcijasInvestīciju stratēģiju
Kādas ir pieejamās Investīciju stratēģijas?
Kādas ir pieejamās Investīciju stratēģijas?
Atjaunināts vairāk nekā pirms nedēļas

Konservatīvā investīciju stratēģija - šī stratēģija atspoguļo optimālu līdzsvaru starp vidējo procentu likmi, nodrošinājuma vērtību un zema riska pieeju. Tā būs piemērota ienvestoriem, kuri neiebilst pret mazliet lielāku pacietību, ja tas nozīmē, ka viņu portfelis ir īpaši drošs.

Sabalansētā investīciju stratēģija - tāpat kā norāda nosaukums, šeit pieeja ir vērsta uz maksimālu peļņas palielināšanu, vienlaikus saglabājot augstāku nodrošinājuma līmeni, bet ar nedaudz lielāku riska toleranci. Ideāls līdzsvars, ja tavs galvenais mērķis ir portfeļa ienesīgums.

Pielāgotā investīciju stratēģija - pieredzējušākiem investoriem, kuri skaidri zina, kāda ir viņu vēlamā LTV attiecība, nodrošinājuma īpašuma vērtība un specifiskas vēlmes attiecībā uz aizdevumu veidu, šī pilnībā pielāgojamā stratēģija būs kā radīta! Tev būs iespēja pielāgot visus Auto Invest kritērijus, mainīt tos jebkurā laikā un pilnībā kontrolēt savu ieguldījumu automatizāciju.

Vairāk par pašlaik piemērojamiem aizdevumu kritērijiem katrai no pieejamajām Investīciju stratēģijām vari izlasīt aktivizēšanas lapā.

Vai saņēmāt atbildi uz savu jautājumu?