Pāriet uz galveno saturu
Visas kolekcijasInvestīcijas un riski
Kad tiek piemērota neaktīva konta maksa un kā no tās izvairīties?
Kad tiek piemērota neaktīva konta maksa un kā no tās izvairīties?
Atjaunināts vairāk nekā pirms nedēļas

Maksa tiek iekasēta no lietotājiem, kuru kontos ir pieejami līdzekļi, bet kuri pēdējo 12 mēnešu laikā nav veikuši jaunus ieguldījumus primārajā vai otrreizējā tirgū. 12 mēnešu neaktivitātes laika atskaite sākas no pēdējā veiktā ieguldījuma brīža. Lai izvairītos no neaktivitātes maksas, tev ir šādas iespējas:

  • Veic ieguldījumu: ieguldi projektos primārajā vai otrreizējā tirgū, lai atjaunotu konta statusu un izvairītos no neaktīvā konta maksas nākamajiem 12 mēnešiem.

  • Izmaksā līdzekļus uz savu bankas kontu: investori tiek brīdināti par to, ka maksa tiek piemērota katru mēnesi 7 dienas pirms šīs maksas piemērošanas. Šajā periodā ieguldītājiem ir tiesības uz bezmaksas līdzekļu izņemšanu, nepiemērojot standarta naudas izņemšanas komisijas maksu. Lūdzu, ņemvērā, ka, lai izvairītos no neaktīvā konta maksas, norādītajā brīdinājuma periodā ir jāizņem visi līdzekļi un konta atlikums jāsamazina līdz 0,00 € (bez centiem).

Ja norādītajā 7 dienu periodā netiks veikts neviens ieguldījums vai izņemta nauda, tu turpināsi saņemt ikmēneša brīdinājumus par neaktīvo kontu. Katru mēnesi tev būs iespēja izņemt uzkrāto kapitālu bez komisijas maksas par naudas izņemšanu. Neaktīvā konta maksa tiks piemērota tikai tad, ja tavā kontā būs pozitīvs atlikums. Piemēram, ja kontā pieejamā summa ir EUR 2, tiks iekasēta tikai EUR 2 maksa un tavā kontā nebūs negatīva atlikuma.

Vai saņēmāt atbildi uz savu jautājumu?