Pāriet uz galveno saturu
Visas kolekcijasInvestīcijas un riski
Kāpēc tiek piemērota maksa par neaktīvu kontu un kas notiek, ja mainās mana konta atlikums?
Kāpēc tiek piemērota maksa par neaktīvu kontu un kas notiek, ja mainās mana konta atlikums?
Atjaunināts vairāk nekā pirms nedēļas

Tavs investora konts ir īpašam nolūkam izveidots virtuālais IBAN konts, un neaktīvi konti rada Estateguru administratīvās izmaksas. Turklāt pūļa finansēšanas sektora regulatīvās prasības nosaka, ka līdzekļi, kas tiek turēti šādos kontos, ir jāizmanto ieguldījumu mērķiem saprātīgā termiņā. Līdzekļu turēšana ilgāku laiku, tos neieguldot, ir pretrunā ar šiem noteikumiem. Tādējādi, lai nodrošinātu atbilstību un darbības efektivitāti, līdzekļi ir aktīvi jāiegulda vai jāizņem pēc vajadzības.

Maksa par neaktīvu kontu tiks piemērota katru mēnesi, ja tavā kontā būs pozitīvs atlikums septiņas dienas pēc tam, kad nosūtisim paziņojumu, ka konts ir neaktīvs. Ja šajā periodā tavā kontā atlikums būs EUR 0, par šo mēnesi maksa netiks piemērota. Mēs informēsim septiņas dienas pirms nākamā mēneša maksas iekasēšanas datuma, ja tava konta atlikums mainīsies un maksa būs jāpiemēro, informējot par konta stāvokli.

Vairāk informācijas meklē platformas cenrādī vai biežāk uzdoto jautājumu sadaļā. Pārliecinies, ka visi dokumenti un bankas konta informācija tavā kontā ir atjaunināta, lai izvairītos no neaktīva konta maksas. Atgādinām, ka personas apliecinošu dokumentu un bankas IBAN verifikācija parasti aizņem 1-2 darba dienas.

Vai saņēmāt atbildi uz savu jautājumu?