Pereiti prie pagrindinio turinio
Visos kolekcijosInvestavimas ir rizika
Kodėl taikomas neaktyvios paskyros mokestis ir kas atsitinka, jei pasikeičia mano sąskaitos likutis?
Kodėl taikomas neaktyvios paskyros mokestis ir kas atsitinka, jei pasikeičia mano sąskaitos likutis?
Atnaujinta prieš daugiau kaip savaitę

Jūsų investuotojo sąskaita yra specialios paskirties virtuali IBAN sąskaita, todėl dėl neaktyvių paskyrų Estateguru patiria administracines išlaidas. Be to, pagal sutelktinio finansavimo sektoriui taikomus teisinius reikalavimus, tokiose sąskaitose kaip Jūsų laikomos lėšos turi būti panaudotos investavimo tikslais per pagrįstą laikotarpį. Lėšų laikymas ilgą laiką jų neinvestuojant prieštarauja šiems teisės aktams. Taigi, siekiant atitikti šiuos reikalavimus ir užtikrinti veiklos efektyvumą, lėšos turi būti aktyviai investuojamos arba prireikus atsiimamos.

Mokestis bus taikomas kiekvieną mėnesį, jei praėjus septynioms dienoms nuo mūsų pranešimo apie paskyros neaktyvumą, Jūsų sąskaitoje bus teigiamas lėšų likutis. Jei per šį laikotarpį Jūsų sąskaitoje likutis bus lygus nuliui, tą mėnesį mokestis nebus taikomas. Mes informuosime jus likus septynioms dienoms iki kito mėnesio mokesčio mokėjimo datos, jei Jūsų sąskaitos likutis pasikeis ir mokestis turėtų būti taikomas, informuodami Jus apie jūsų paskyros būseną.

Daugiau informacijos rasite mūsų kainoraštyje ir DUK skiltyse. Norėdami užtikrinti, kad Jūsų paskyrai šis mokestis nebūtų taikomas, įsitikinkite, kad visi Jūsų pateikti dokumentai ir banko sąskaitos informacija yra atnaujinti. Primename, kad asmens tapatybės dokumento ir banko IBAN patikrinimas dažniausiai trunka 1-2 darbo dienas.

Ar gavote atsakymą į savo klausimą?