Pereiti prie pagrindinio turinio
Visos kolekcijosValdomo turto mokestis - AUM
Kada taikomas Valdomo turto mokestis?
Kada taikomas Valdomo turto mokestis?
Atnaujinta prieš daugiau kaip savaitę

Valdomo turto mokestis taikomas tik pagrindinei sumai, investuotai į pelningas paskolas (ne vėluojančias, nevykdančias įsipareigojimų ar iš dalies susigrąžintas), todėl mokestis atspindi faktinę dabartinę jūsų investicijų sėkmę.

Valdomo turto mokestis taikomas kas mėnesį, remiantis jūsų grąžos įvertinimu (įskaitant palūkanas, papildomas palūkanas, baudas, bet neįskaitant pagrindinės sumos grąžinimo). Be to, Valdomo turto mokesčio taikymas yra glaudžiai susijęs su investuotojo per konkretų mėnesį gauta faktine grąža. Mokestis bus išskaičiuojamas tik tuo atveju, jei jis neviršys 25% investuotojo mėnesio grąžos (įskaitant palūkanas, premijų palūkanas, baudas, bet neįskaitant pagrindinės sumos grąžinimo). Atkreipkite dėmesį, kad šis mokestis taikomas tik vykdomoms mokėtinoms pagrindinėms sumoms. Taigi, mokestis netaikomas vėluojančioms, įsipareigojimų nevykdančioms ar iš dalies susigrąžintoms paskoloms, taip užtikrinant, kad mokestis atspindėtų faktinę, aktualią Jūsų investicijų sėkmę.

Be to, Valdomo turto mokesčio taikymas yra glaudžiai susijęs su faktine grąža, kurią investuotojas pasiekia tam tikrą mėnesį. Mokestis taikomas tik tuo atveju, jei jis neviršija 25% investuotojo mėnesio grąžos (įskaitant palūkanas, premijų palūkanas, baudas, bet neįskaitant pagrindinės sumos grąžinimo). Tais atvejais, kai investuotojas negauna jokios grąžos arba apskaičiuotas Valdomo turto mokestis yra didesnis nei 25% mėnesio grąžos, mokestis už tą konkretų mėnesį netaikomas. Taikant šį metodą užtikrinama, kad mokesčio išskaitymas atitiktų realiuoju laiku gaunamus investicijų rezultatus ir grąžą, taip sukuriant sąžiningą ir teisingą sistemą investuotojams.

*Valdomo turto mokestis bus taikomas tik investicijoms, atliktoms po 2023 m. lapkričio 1 d.

Ar gavote atsakymą į savo klausimą?